Vi har många framgångsrika och fantastiska projekt bakom oss. Kvarteret Domherren i Kinna är ett av många. Erik Larsson Bygg AB stod som ansvarig totalentreprenör och AB Bredin samt M-Elinstallation genomförde samtliga arbeten inom rör och el. Projekteringen påbörjades i början av 2019 och omfattade ett område på 2300m2. Knappt ett och ett halvt år senare stod 31 nya bostadsrätter färdiga för inflytt i centrala Kinna. 

KV Domherren består av bostadshus på sex våningar med allt från tvåor på 62 kvadrat till rymliga fyror på över 100m2. På Bredin har vi ansvarat för allt rörarbete i samtliga hus och lägenheter. M-Elinstallation har dessutom ansvarat för allt elarbete, från inom- till utomhusbelysning i såväl lägenheter som i bottenplanets parkeringsdäck. Bostäderna har öppnat upp möjligheter till ett bekvämt och modernt boende med en trivsam park, närhet till Kinna centrum och Mor Kerstins torg bara ett stenkast bort. 

I maj 2020 stod lägenheterna klara och vi är mer än stolta över vårt fantastiska team och samarbete under hela arbetet. Vi säger välkommen till alla nya hyresgäster!

BYGGHERRE: ERIK LARSSONS BYGG AB

ENTREPRENADFORM: RÖR och EL

ORT: KINNA

BYGGSTART: 2019
FÄRDIGT: MAJ 2020

TYP: NYBYGGNATION AV BOSTADSRÄTTER

Related Projects
Kontakta oss

    Ditt namn

    Din epost

    Telefonnummer

    Meddelande