El tjänster

Eltjänster för privatpersoner och företag

Elinstallationer är en viktig komponent för att skapa funktionalitet i hemmet och företaget. Med behöriga elektriker erbjuder vi kompletta lösningar för elinstallationer åt företag, fastighetsägare och privatpersoner, oberoende av projektets storlek. Vårt företag har en stor erfarenhet av projektering, installationer samt service inom elinstallation och säkerhet. Detta gör att vi kan erbjuda helhetslösningar och passande åtgärder för att kunna uppfylla våra kunders behov med en mängd olika tjänster relaterade till branschen.

Entreprenad

Vid större projekt agerar vi som leverantör eller underleverantör åt företag som behöver hjälp med olika typer av elinstallationer. Med professionella elektriker har vi goda kunskaper av att genomföra kvalitativa installationer och driva arbetet framåt under begränsade tidsramar. Kontakta oss för ditt nästkommande projekt och få hjälp med de installationer du efterfrågar.

Fastighetsägare

Med våra behöriga elektriker har vi all kunskap för att verkställa större arbeten till företag eller fastighetsägare. Kontakta oss för ditt nästkommande projekt och få hjälp med de installationer du efterfrågar.

Privat

Vi genomför alla typer av elinstallationer för privatpersoner. Med professionella elektriker har vi rätt kunskap för att verkställa snabba och effektiva elarbeten för ditt hem. Kontakta oss för ditt nästkommande projekt och få hjälp med de installationer du efterfrågar.

Nöjda kunder i över 80 år

Öppet 24/7

Ärlig & snabb service

100% nöjdhetsgaranti

Kontakta oss

Ditt namn

Din epost

Telefonnummer

Meddelande